italisht

anglisht

holandeze

Spanjisht

portugeze

applicazione2
Aplikacion
Si të aplikoni saktë manikyrin pluhur Torrid Nails
New_Project_21
Largimi me mbartës
Si të hiqni manikyrin pluhur me Remover
duratura-unghie
Këshilla për kohëzgjatjen
Sekretet për të siguruar jetëgjatësinë e manikyrit tuaj pluhur
french_c093ff79-3b2f-49a4-ae2f-c6f5b75749a4
Manikyr francez
nail-art-rosa_8d26600c-17d5-4f59-9372-ef63f4c23d7a
Nail Art me manikyrin rozë
fluo3_adf0f855-873b-4802-8087-973bfcb2f5bf
Fluo Nails
clip2
Largim me pads dhe kapëse thonjsh
applicazione2
Si të aplikoni Dip Powder
Si të aplikoni saktë manikyrin pluhur Torrid Nails
New_Project_21
Hiqeni me Tas të Thithur
Si të hiqni pudër manikyrin e thonjve me Remover
applicazione2
Udhëzime për zhytjen e pluhurit
Hoe breng je Torrid Nails poederlak korrekt aan?
New_Project_21
Dip poeder makkelijk verwijderen
Hoe nagellakpoeder verwijderen met de Remover
applicazione2
Udhëzime për zhytjen në pluhur
Si të aplikoni saktë manikyrin pudër Torrid Nails?
New_Project_21
Largon lehtësisht pluhurin e njomur
Si të hiqni manikyrin nga thonjtë e pluhurosur me mbartës
applicazione2
Udhëzime për herë të parë
Si të aplikoni ose lyeni saktë në Torrid Nails?
New_Project_21
Hiqeni lehtë ose lehtë
Si mbartës ose mbetje bojë, nuk ka mbartës