Hiqni pluhurin e manikyrit të thonjve shpejt dhe lehtë

Hapi 1

Largojeni butësisht shtresën e sipërme të lustrimit, duke hequr shtresën e sipërme, me skedarin e grirë 100/180.

*kini kujdes që të mos depozitoni shumë.


Hapi 2

Hiqni kapakun transparent të tabakasë dhe derdhni ujë të nxehtë në enën e zezë dhe më pas mbylleni.

Tani hidhni mbartësin në hapësira, duke u siguruar që të mbulojë plotësisht thonjtë.


Hapi 3

Thithni thonjtë tuaj për 15-20 minuta.

Më pas hiqni mbetjet e manikyrit me një shtytës të kutikulave dhe përdorni një jastëk të thatë për të pastruar shtratin e thonjve.


Hapi 4

Më në fund, përdorni skedarin lustrues në thonjtë.

Tani përsërisni procedurën për dorën tjetër.


Këshilla 💅

Pas përfundimit të procedurës, mos harroni të lani duart tërësisht për të hequr mbetjet e produktit dhe, nëse dëshironi t'i mbani thonjtë tuaj të fortë dhe elastikë, shtoni disa pika vaj të kutikulës Torrid Nails.