Ne ofrojmë mënyrat e mëposhtme të pagesës

  • Klarna (Paguaj me 3 këste pa interes)
  • Para në dorëzim (vetëm në Itali)
  • Paypal
  • Mastercard
  • Viza
  • Apple Pay
  • Google Pay

 Uebfaqja jonë është e certifikuar me SSL dhe e sigurt. Të dhënat tuaja janë të mbrojtura dhe nuk do t'u kalohen palëve të treta.